Gemalen koolzaadstro

Koolzaadstro is na de oogst hard en stengelig, waardoor het vaak gemalen wordt. Bij Dewulf Fourage & Transport uit Ieper bestel je dit product het hele jaar door. Het wordt in eigen beheer gemalen, gezeefd en stofvrij verpakt in grote balen van 260 à 280 kg, maar kan ook in vrac worden besteld. We vertellen je graag meer over de voordelen van gemalen koolzaadstro.

De specificaties van ons gemalen koolzaadstro

Gemalen koolzaadstro is een ideale structuurbron, die de normale penswerking ondersteunt. Daarnaast kan het echter ook als stalstrooisel gebruikt worden om verschillende redenen. De stengels zijn 0.5 à 1 cm lang en vormen daardoor een comfortabele ondergrond voor de dieren. Bovendien is het bacterierisico beperkt doordat gemalen koolzaadstro stofarm is. Het is tenslotte een ideale bodembedekking door het hoge absorptievermogen. Je vindt bij ons ook andere vormen van gehakseld stro. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gehakseld tarwestro of gerstestro. Wij zorgen steeds voor een kwalitatieve fourage.

Geniet van de voordelen

Naast dat gemalen koolzaadstro ideaal is voor je dieren, heeft het ook veel voordelen voor jou. Het heeft maar weinig stapelruimte nodig om te stockeren en heeft een scherpe prijs. Daarnaast is het ook gewoon makkelijk om mee te werken, ideaal voor de drukke landbouwer. Wil je graag een voorraad aanleggen? Contacteer ons via het contactformulier of bel ons op 057/220.330 voor meer informatie.

 

naar boven