Gemalen tarwestro

Gemalen tarwestro is de gemalen vorm van restproducten van de graanteelt. Bij Dewulf Fourage & Transport uit Ieper reken je op een hoge kwaliteit en een vlotte levering. Wij staan klaar om je al het nodige vermalen tarwestro aan te leveren. Als erkend handelaar zorgen wij voor een vlotte samenwerking!

De eigenschappen en voordelen van gemalen tarwestro

Het gemalen tarwestro is maximum 3 mm lang en daardoor bijzonder zacht. Bovendien is het risico op ziekteverwekkende bacteriën beperkt doordat gemalen tarwestro minimaal een droog stofgehalte van 85% haalt. Het garandeert bovendien een hoge vochtopname. In gemalen vorm leent tarwestro zich dus uitstekend als stalstrooisel voor matten/matrassen, betonnen vloeren, vleesveeboxen, kippenstallen en varkenstallen op volle vloer. Naast vermalen tarwestro bieden wij ook gehakseld tarwestro aan. Maar ook ander gehakseld stro ontbreekt niet in ons uitgebreide aanbod. Dit zijn allemaal uitstekende strooisels die ervoor zorgen dat het vee in aangename, droge stallen staan.

Bestel bij ons voor topkwaliteit

Het tarwestro wordt door Dewulf Fourage & Transport in eigen beheer vermalen en verpakt in grote balen van 260 à 280 kg. Het gemalen tarwestro is het ganse jaar beschikbaar en levert door zijn grote strooivolume een uitstekend rendement. Onze verpakkingswijze zorgt voor een scherpe prijs én beperkt de nodige stapelruimte. Er zijn dus alleen maar voordelen verbonden aan ons kwalitatieve fourage-aanbod! Contacteer ons via het contactformulier of bel ons op 057/220.330 voor meer informatie in verband met bestellen.

 

naar boven