Tarwestro te koop

Bij Dewulf Fourage & Transport uit Ieper staat heel het jaar door kwalitatief tarwestro te koop. Tarwestro is een restproduct van de graanteelt. Het restproduct dat overblijft na de oogst wordt op het land gedroogd en daarna in balen geperst. Dit gebeurt in de zomer voor de helft in eigen beheer. Voor de bevoorrading in de winter, kunnen we rekenen op het aanbod van onze vaste Franse leveranciers die het stro in opslag hebben.

Kwaliteitsvol tarwestro te koop

Het tarwestro dat bij ons te koop staat, kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo is het aan de ene kant een uitstekend structuurproduct dat de penswerking van herkauwers optimaal stimuleert. Daarnaast kan het echter ook gebruikten worden als basis voor absorberend stalstrooisel. Je kan bij ons ook terecht om gehakseld tarwestro, geproduceerd in eigen beheer, aan te kopen. Het stromeel dat hierbij vrijkomt, wordt dan weer gebruikt om TopCowComfort te maken. Het is wel duidelijk: wij gebruiken alles tot het laatste stofwolkje in onze producten.

Ontdek onze producten

Het tarwestro staat het ganse jaar door te koop en wordt geleverd in vrachten vanaf 10 ton. Wij hebben ons eigen transport, waardoor wij een vlotte levering garanderen. Naast tarwestro, vind je bij ons ook andere kwalitatieve fourage aan scherpe prijzen. Contacteer ons vandaag nog door te bellen naar 057/220.330 om een bestelling te plaatsen.

 

naar boven