TopCowComfort in België

Wij leveren TopCowComfort in heel België, Nederland en Frankrijk. Het is een kant-en-klare bodembedekking die ideaal is voor diepstrooiselboxen. Dewulf Fourage & Transport uit Ieper vertelt je graag meer over dit topproduct en waarom het onmisbaar is voor elke veeteler die inzit met zijn dieren en werknemers.

De details van TopCowComfort

TopCowComfort is een stalstrooisel dat, zoals de naam doet vermoeden, een optimaal koecomfort aanbiedt en een optimale score op vlak van hygiëne krijgt. Deze bodembedekking heeft twee hoofdbestanddelen:

Er is rekening te houden met een hoeveelheid van 7kg/koe/dag in diepstrooiselboxen. Naast diepstrooiselboxen, kan het ook gebruikt worden in combinatie met een pocketvergister, in matten/matrassen en op betonnen vloeren. Het is wel belangrijk om te weten dat dit product nogal stoffig kan zien. Indien je een minder stoffig product wenst, raden we TopCow50-50 of TopCow 100 met gemalen tarwestro aan. Naast bodembedekking vind je bij ons ook verschillende vormen van voedzame fourage, van gedroogde bietenpulp en bierdraf tot samengestelde voeders specifiek voor melk- of vleesvee. Samen creëren we een comfortabele en gezonde omgeving voor jouw vee.

Bied optimaal comfort

Ben je overtuigd en wil je graag TopCowComfort in huis halen om je vee zo comfortabel mogelijk te stallen? TopCowComfort kan geleverd worden in vrac, of afgehaald worden op onze site in Ieper. Contacteer ons via ons contactformulier of bel ons op 057/220.330 voor meer informatie in verband met levering, afhalen en prijzen.

 

naar boven