Gehakseld tarwestro

Gehakseld tarwestro is een multifunctioneel product dat veel voordelen met zich meebrengt. Dankzij Dewulf Fourage & Transport uit Ieper komen deze producten tot bij jou. Ben jij ook geïnteresseerd om gehakseld tarwestro te gebruiken voor jouw dieren? We vertellen je graag meer.

De mogelijkheden van gehakseld tarwestro

Tarwestro is een restproduct van de graanteelt. In de gehakselde vorm leent het zich uitstekend als stalstrooisel. Maar het kan ook perfect gebruikt worden als structuurproduct. De stengels zijn 3 à 5 cm lang en vormen daardoor een comfortabele ondergrond. Bovendien is het risico op ziekteverwekkende bacteriën beperkt doordat gehakseld tarwestro minimaal een droog stofgehalte van 85% haalt. Verhakseld tarwestro garandeert daarnaast een hoog absorptievermogen. Het kan gebruikt worden in een potstal, op betonnen vloer, in vleesveeboxen, in kippenstallen, paardenstallen en in varkensstallen met volle vloer.

Vraag meer informatie aan

Gehakseld tarwestro is, net als gemalen tarwestro, het ganse jaar door beschikbaar bij ons. Het wordt in eigen beheer gehakseld, gezeefd en stofvrij verpakt in grote balen van 260 à 280 kg. Dit product is echter ook beschikbaar in vrac. Deze verpakkingswijze zorgt voor een scherpe prijs en een beperkt benodigd volume aan stapelruimte. Wens je graag meer informatie over onze producten en diensten als expert op vlak van kwalitatieve fourage? Contacteer ons via het contactformulier of bel ons op 057/220.330 voor een duidelijk antwoord op al je vragen en hulp bij je bestelling.

 

naar boven