Strobalen huren?
Dewulf levert in heel België (en daarbuiten).

Strobalen zijn multifunctioneel en dus het ideale product om te huren voor een waaier aan toepassingen. Wij leveren over heel België, in Nederland en in Frankrijk! Ontdek snel meer over de verschillende mogelijkheden voor de strobalen van Dewulf Fourage & Transport uit Ieper.

Strobalen huren voor jouw evenement

Wil jij:

  • Een evenement met een hindernissenparcours?
  • Een afscheiding voor rally, karting of een andere wedstrijd?
  • Een geluidsabsorberende muur voor je feest?
  • Een rustiek decoratie-element voor je buitenfeest?
  • Een geluidsisolerende afscheiding rond jouw werfmateriaal?

Dan zijn wij jouw ideale partner! Maar waarom zou je strobalen huren bij ons? Wel, we vertellen het je graag. Onze strobalen zijn namelijk een goedkope en flexibele oplossing. Wij nemen de strobalen na afloop weer mee (niet iedere leverancier doet dit!). Wij leveren de strobalen zelf aan en helpen ze stapelen waar nodig. Strobalen zijn vaak stabieler dan andere stellingen of podia.

Strobalen huren in plaats van kopen: dat is praktisch

Biologische strobalen huren bij Dewulf is supervoordelig, want bij ons hoef je enkel te huren en niets aan te kopen. Na afloop van jouw evenement nemen we alles gewoon weer mee. Stro vind je overal, maar bij veel leveranciers is er een aankoopverplichting. Niet iedereen wil immers natgeregende of beschadigde strobalen terugnemen. Bij ons is dat dus helemaal geen probleem!

Contacteer ons voor een geslaagd feest

Wij leveren jouw strobalen over heel België, tot het noorden van Frankrijk of in Nederland. Onze strobalen hebben een afmeting van 90 x 120 x 250 cm. Dewulf is een betrouwbare partner voor jouw evenement. We hebben de mensen en het materiaal in huis om snel stro te leveren en veilig te stapelen. Onze ervaring met stroverhuur voor allerhande sportwedstrijden, hindernissenlopen, feesten of voor het afzetten van werven zorgt ervoor dat we perfect weten wat de klant wil. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 057/220.330.

 

Ik wil een offerte

 

 

naar boven