Samengestelde veevoeders

VEEVOEDERS VAN FORFARMERS

Dewulf Fourage & Transport is een erkend dealer van ForFarmers. Deze samengestelde veevoeders bevatten verschillende grondstoffen.

ForFarmers produceert zowel reguliere als biologische voeders voor rundvee, varkens en pluimvee. Het bedrijf beperkt zich niet enkel tot de levering van veevoeders maar beschikt ook over een aantal concepten voor vleesvee en melkvee, bestaande uit hoogwaardige producten en deskundig advies. Precies deze combinatie zorgt voor een voorspelbaar resultaat en een aantoonbaar rendement.

 

MELKVEE:

Feed2Milk melkt beter

In Feed2Milk bundelt ForFarmers de nieuwste kennis op het gebied van ruwvoer, rantsoenkennis en rantsoenoptimalisatie. In combinatie met de ForFarmers specialisten en het nieuwe voerassortiment krijgt u als veehouder op die manier het beste voer met het beste advies.

VITA, het succesvolle opfokplan voor superkalveren

Vita is het totaalconcept voor de opfok van kalveren van ForFarmers. Voeding en management staan hierbij centraal, zowel voor de vleesvee- als voor de melkveehouderij.

Transitie, voedingsaanpak voor droogstaande koeien

De Transitie-aanpak van ForFarmers richt zich op de periode van droogstand en de start van de lactatie. Naast advies en ondersteuning van de ForFarmers specialisten, krijgt u een vernieuwd voerassortiment met o.a. het gepatenteerde en bekroonde product: TransitieBrok Ca-binder. Dit resulteert in een beperkter risico op melkziekte, meer arbeidsplezier en een hogere levensproductie met optimale melkafgifte.

Terra+

Met de totaalaanpak TERRA+ wil ForFarmers elke veehouder in staat stellen om meer melk te produceren uit ruwvoer van eigen bodem en te werken aan de best mogelijke benutting van uw kostbare grond. 

 

VLEESVEE:
Vital, totaalconcept voor opfok vleesvee

Het is bekend dat vruchtbaarheid, groei en uitval heel bepalende aspecten zijn in de rendabiliteit van de zoogkoeienhouderij. Daarom ontwikkelde ForFarmers voor de opfok van vleesvee en totaal nieuw concept: Vital, een aanpak die naast praktisch advies ook een aantal unieke producten bevat.

Feed2Meat, dé voedingsaanpak voor vleesvee

In Feed2Meat bundelen wij onze nieuwste kennis op het gebied van ruwvoer en rantsoenoptimalisatie. In combinatie met onze ForFarmers specialisten en een aangepast assortiment vleesveevoeders krijgt u zo het beste voeradvies. Dit betekent voor u heel eenvoudig tot 75 euro per afmestplaats per jaar extra! Dat is de kracht van Feed2Meat.

 

naar boven