Structuurproducten voor herkauwers kopen

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je structuurproducten kan kopen voor je vee? Dewulf Fourage & Transport in Ieper heeft diverse structuurproducten in het aanbod. Deze voedingsmiddelen zijn onmisbaar voor herkauwers. We vertellen je graag meer over de vele voordelen van onze structuurproducten.

Structuurproducten voor herkauwers kopen: cruciaal voor de verwerking van ruwvoer

Bij herkauwers is ‘structuur’ van cruciaal belang voor de verwerking van het ruwvoeder dat ze krijgen. Twee factoren spelen hierbij een belangrijke rol: de structuurlaag in de pens (de pensmat) en de prikkeling van de penswand (de pensprik). Om de structuur te versterken is het daarom belangrijk om structuurproducten te kopen en toe te voegen aan hun rantsoen. Deze bevorderen namelijk de herkauwactiviteit waardoor de verwerking van het ruwvoer in de pens wordt gestimuleerd. Op deze manier wordt pensverzuring voorkomen. Dankzij onze kwalitatieve fourage genieten jouw herkauwers van een gezond verteringssysteem.

Bestel vandaag nog

De diverse structuurproducten die je bij ons kan kopen, zorgen enerzijds voor pensprik, terwijl anderen een pensmat creëren. De levering van de structuurproducten die bij ons te koop staan, gebeurt voornamelijk met plateauwagens. Wil je naast structuurproducten meteen ook andere veevoeding kopen? Dat kan zeker! Vraag meer informatie aan via het contactformulier of bestel door te bellen naar 057/220.330.

 

naar boven