Stalstrooisel

Ben je op zoek naar het ideale stalstrooisel voor pluimvee, melkvee, jongvee, vleesvee of paarden? Dewulf Fourage & Transport uit Ieper heeft gegarandeerd waar jij naar op zoek bent! Wij hebben diverse soorten stalstrooisels die in functie van de gewenste toepassing geleverd worden. Ben je op zoek naar zaagsel of voeg je graag een laagje borgakalk toe aan de bodembedekking in de stal? Bij ons vind je het allemaal!

Stalstrooisel: comfort met een hoog absorptievermogen

Het grootste voordeel van stalstrooisel is natuurlijk het absorptievermogen. Het zijn natuurlijke producten die uitwerpselen absorberen, makkelijk te verschonen zijn en snel afbreken tot compost die je dan op de weiden kan gebruiken. Stalstrooisel, waaronder zaagsel of TopCowComfort, zorgt voor een optimaal comfort in de stal voor vee en paarden. Ze maken de grond minder hard en kunnen gebruikt worden in matten of matrassen voor ligcomfort. Het is dan ook een onmisbaar onderdeel van onze kwalitatieve fourage. Hieronder krijg je een overzicht van de strooisels die je bij ons kan kopen. Zaagsel bijvoorbeeld heeft als restproduct van de houtindustrie een hoog absorptievermogen in de stal, maar is harder. Stromeel is dan weer heel wat zachter, maar wordt best gecombineerd met een minder stoffig product. Klik zeker door om meer te ontdekken over de verschillende specificaties van elke soort stalstrooisel.

Zorg voor comfort voor mens en dier

Wil je graag stalstrooisel bij ons kopen? Wens je graag meer informatie over de voor- en nadelen van zaagsel, borgakalk of andere strooisels in de stal? Wij staan klaar om jou verder te helpen. Bel ons op 057/220.330 of contacteer ons via het contactformulier voor meer informatie. Wist je bovendien dat je naast stalstrooisels ook kwaliteitsvolle veevoeding bij ons kan kopen? Bestel vandaag nog jouw voorraad.

 

naar boven