Organische meststof kopen

Bij Dewulf Fourage & Transport uit Ieper kan je eenvoudig meststof kopen. Wij leveren organische meststoffen en efficiënte bodemverbeteraars aan akkerbouwers en tuinbouwbedrijven. Ze zijn allen afkomstig van erkende composteerinstallaties. We vertellen je graag meer over onze kwaliteitsvolle producten.

Waarom organische meststof kopen ideaal is voor jou

Organische meststoffen hebben een hittebehandeling van minimaal 1 uur op 70°C ondergaan en worden uitvoerig gecontroleerd voor ze in het handelsverkeer worden gebracht. Op die manier garanderen we de levering van compost en bodemverbeteraars die beantwoorden aan de Europese richtlijn (1069/2009).

De verwerkte mest is enerzijds afkomstig uit inrichtingen die erkend zijn door de bevoegde autoriteiten. Anderzijds heeft de dierlijke mest een behandeling ondergaan waardoor het eindproduct volledig ziektekiemvrij is. Dit is noodzakelijk om het risico op de verspreiding van dierenpathogenen (virussen, bacteriën, parasieten, …) te vermijden. Enkel mestproducten die aan beide bovenstaande voorwaarden voldoen, mogen geëxporteerd worden. Door meststof bij ons te kopen, koop je dus een risicovrije meststof voor akkerbouw en tuinbouw.

Onze andere diensten

Dewulf Fourage & Transport beschikt over de nodige vergunningen en een uitgebreid wagenpark voor de bulklevering en het transport van meststoffen (compost) en grondverbeteraars (humus) in binnen- en buitenland. Meststof bij ons kopen, betekent dus ook een vlotte levering. Naast meststof bestel je bij ons ook voedzame fourage voor vee. Maar daar stopt het niet. Je kan bij ons ook strobalen huren voor evenementen. Kortom, als het om akkerbouw of veeteelt gaat, gebruiken wij alles: van aren tot mest.

Dien de beste voedingsstoffen toe

Ben je overtuigd en wil je bij ons meststof kopen of gebruikmaken van onze diensten? Wij helpen je graag verder. Contacteer ons via het contactformulier of bel ons op 057/220.330 om meer informatie aan te vragen over onze manier van werken. Bestellingen plaats je ook via dit formulier of door een account aan te maken op onze website. Schrijf je hieronder zeker ook in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes!

 

naar boven