Veevoeding kopen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner waarbij je veevoeding kan kopen? Dan ben je bij Dewulf Fourage & Transport in Ieper op de juiste plaats. Als specialist bieden wij verschillende veevoeders aan, waardoor je steeds de juiste veevoeding bij ons kunt kopen. Ben je benieuwd welke veevoeding wij te koop aanbieden? We vertellen je graag meer!

De veevoeding die je bij ons kan kopen

Als experts op vlak van veevoeding, weten wij hoe belangrijk het is dat je de juiste voeding kan kopen voor je vee. Daarom bieden wij verschillende structuurproducten aan die ideaal zijn voor herkauwers. Daarnaast vind je ook ruwvoeders, zoals bierdraf, MKS, kuilmaïs, perspulp en voederaardappelen in ons assortiment. Wij bieden ook gespecialiseerde samengestelde veevoeders aan. Deze bevatten grondstoffen die zorgen voor een optimale groei van het vee. Er is een samengesteld voer specifiek voor melkvee en eentje specifiek voor vleesvee. Kortom, voor voedzame fourage moet je bij ons zijn!

Geef enkel het beste voer

Ben je overtuigd en wil je onze kwaliteitsvolle veevoeding kopen? Wil je ook meteen hooibalen bestellen voor een optimale penswerking? Je kan meer informatie aanvragen via ons contactformulier of bel ons op 057/220.330. Hier krijg je meer uitleg over onze werking, de veevoeding die te koop staat en een duidelijk antwoord op al je vragen.

 

naar boven