RUWVOEDER VOOR VEE

Levering en productie in eigen beheer
Kwaliteitsvolle fourage
Alles voor koe, paard en varken

 

Ben jij op zoek naar kwalitatief ruwvoeder voor vee? Dan kan Dewulf Fourage & Transport uit Ieper je zeker voorthelpen! Wij bieden verschillende ruwvoeders aan, die de gezondheid van jouw vee ondersteunen. Wil jij ook gezond en goed-gevoed vee? We vertellen je graag meer over ons ruwvoer!

 

Wil jij ruwvoeder kopen voor je vee?

Neem contact met ons op

 

Het perfecte ruwvoeder voor jouw vee

Ruwvoeder, ook wel gekend als vochtrijk veevoeder, heeft verschillende voordelen voor melk- of vleesvee. Afhankelijk van de soort geven ze een hoge energiewaarde aan het vee. Wij bieden vijf soorten ruwvoeder aan voor vee:

Omdat deze kwalitatieve fourage een overschot is van de voedingsindustrie, werk je bovendien mee aan een kleinere afvalhoop. Het is namelijk nog steeds ideaal als voeding voor jouw vee! Heb je een teleurstellende oogst geleden en ben je op zoek naar extra ruwvoer om het jaar door te komen? Of heeft je vee specifieke producten nodig om gezond te blijven? Perspulp heeft bijvoorbeeld een positieve invloed op de melkproductie, terwijl bierdraf de spijsvertering stimuleert. Wat voor voeder je ook nodig hebt, wij hebben het! Naast ruwvoeder kan je bij ons ook meteen structuurproducten kopen voor je vee.

 

ONZE FOURAGEPRODUCTEN

Bestel vandaag nog heerlijk voer

Wil jij graag ruwvoeder kopen voor je vee en wil je hiervoor met ons samenwerken? Dat horen we graag! Wij leveren alles met handig walking-floortransport, rechtstreeks tot aan jouw voederkuil. Wil je naast ruwvoer ook meteen stalstrooisel bestellen? Dat kunnen we ook leveren, natuurlijk apart van de voeding. Contacteer ons via ons contactformulier of bel ons op 057/220.330 voor meer informatie.

 

naar boven