Fourage en transport

Over ons

REEDS 50 JAAR TEN DIENSTE VAN DE LANDBOUW EN INDUSTRIE

Dewulf Fourage & Transport is een absolute specialist op het vlak van diervoeders en bijproducten voor varkenshouders, rundveehouders en paardenhouderijen. De rode draad doorheen de 50-jarige geschiedenis van ons bedrijf is om steeds te streven naar kwalitatieve en voedzame fourageproducten.

Vandaag zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler in België, Nederland en Frankrijk. Ons fouragegamma splitsen we op in 6 categorieën: stro & hooi, ruwvoeders, samengestelde veevoeders, enkelvoudige veevoeders, structuurproducten en stalstrooisels.

Op vlak van transport is onze specialiteit het vervoer van bulk grondstoffen, potgrond en recyclagemateriaal met behulp van Walking Floor trailers. Daarnaast beschikken we over groot volume plateauwagens voor het transport van stro, vlas, paletten en paloxen. Ook het uitzonderlijk vervoer van machines of grote en brede ladingen behoort tot de mogelijkheden.

Aan akkerbouwers en tuinbouwbedrijven, in het bijzonder op de Franse markt, leveren we organische meststoffen en grondverbeteraars. Deze zijn afkomstig van erkende composteerinstallaties.

FAMILIEBEDRIJF MET 50 JAAR ERVARING

De basis van Dewulf Fourage & Transport werd in 1973 gelegd door Joel Dewulf en zijn echtgenote Agnes Goudezeune. Vanuit de toenmalige vestiging in Moorslede verhandelden ze in eerste instantie stro, hooi en samengestelde veevoeders. Toen de zonen Koen Dewulf (in 1993) en Filip Dewulf (in 1994) de rangen vervoegden, kreeg het bedrijf een flinke boost.

In 1999 verhuisden de activiteiten naar Ieper en in 2003 namen de broers het bedrijf van hun ouders over. Vandaag wordt de dienstverlening van Dewulf Fourage & Transport ondergebracht in 3 dochterondernemingen: Joel Dewulf (Transport), Degofour (Fourage) en Dewulf Sales & Logistics (Organische meststoffen).

KWALITEIT

In de afgelopen 50 jaar heeft Dewulf Fourage & Transport een ruime expertise opgebouwd wat betreft het ideale voedingspatroon voor rundvee, varkens en paarden, de beste wijze van opslag en de vereiste controles. Alle producten zijn afkomstig van vaste telers en gerenommeerde leveranciers uit de voedingsmiddelenindustrie. Ze beantwoorden stuk voor stuk aan de hoge FCA kwaliteitseisen voor dierenvoeders.

Intern wordt hun kwaliteit en samenstelling dan ook nauwlettend opgevolgd. In combinatie met onze ruime ervaring en onze eigen transportmiddelen, staat dit garant voor een hoogwaardig rantsoen van uw dieren. 

 

 
 

naar boven