Hooibalen

Levering en productie in eigen beheer
Kwaliteitsvolle fourage
Alles voor koe, paard en varken

 

Ben je op zoek naar hooibalen uit onze eigen Ardennen? Dan heeft Dewulf Fourage & Transport uit Ieper waar jij naar zoekt. Met deze hooibalen bied je je melkvee, jongvee of paarden een energiearm voedingsmiddel dat een optimale penswerking stimuleert. Kortom, hooibalen zorgen voor gezonde verteringssystemen.

 

Wil je hooibalen kopen voor je vee?

Neem contact met ons op

 

Kwaliteitsvolle hooibalen

Hooibalen behoren tot onze kwalitatieve fourage, waardoor je vee of paarden van een goede penswerking. Door het gedroogde hooi in balen te persen, zorgen wij bovendien ook voor een handige opslag. Op die manier kan je jouw dieren ook tijdens droge perioden of tijdens de winter voorzien van voeder. Wij bieden natuurlijk gedroogd hooi aan. Afhankelijk van het soort dieren waar je hooi in balen voor koopt, kies je voor een ander soort. Paarden hebben bijvoorbeeld meer baat bij iets minder voedzaam hooi omdat ze dan minder snel vervetten. Als expert op vlak van transport zorgen wij ervoor dat je steeds het juiste in huis hebt.

 

ONZE FOURAGEPRODUCTEN

Contacteer ons voor meer informatie

Naast hooibalen voor vee en paarden, kan je bij ons ook strobalen huren voor evenementen. Samen zorgen we ervoor dat jouw hooibalen op de juiste plaats terechtkomen. Contacteer ons via ons contactformulier voor meer informatie of bel ons op 057/220.330 om meteen een bestelling te plaatsen.

 

naar boven