Natuurlijk gedroogd hooi

Levering en productie in eigen beheer
Kwaliteitsvolle fourage
Alles voor koe, paard en varken

 

Bij Dewulf Fourage & Transport uit Ieper vind je natuurlijk gedroogd hooi. Dit is hooi dat op het veld zelf gedroogd is. Doordat wij natuurlijk gedroogd hooi uit de Ardennen verdelen, is het ideaal voor melkvee, jongvee en paarden. De weiden worden daar namelijk zeer weinig bemest, waardoor het zeer zacht is.

 

Wil je natuurlijk gedroogd hooi kopen voor je vee?

Neem contact met ons op

 

De voordelen van natuurlijk gedroogd hooi

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt het hooi dat wij verkopen op natuurlijke manier gedroogd. Het wordt op hat land gedroogd en pas ingebonden wanneer het volledig droog is. Op die manier wordt het een ideaal structuurproduct om een optimale penswerking te stimuleren. Naast hooi, kan je bij ons ook andere veevoeding kopen, zoals luzerne, voederaardappelen en graszaadhooi. Door een gevarieerd rantsoen aan te bieden, zorg je voor gezond vee in de stallen. Wij hebben ook specifieke samengestelde veevoeders voor melkvee en vleesvee. Wat je ook beslist aan te kopen, bij ons vertrouw je op een hoogstaande kwaliteit en scherpe prijs.

 

ONZE FOURAGEPRODUCTEN

Gebruik enkel gezond en vers hooi

Wil je graag natuurlijk gedroogd hooi bij ons aankopen of wil je gebruikmaken van onze kwalitatieve fourage? Wij helpen je graag verder zodat je vee gezond blijft. Contacteer ons via het contactformulier om meer informatie aan te vragen of bel ons op 057/220.330.

 

naar boven