Gehakseld stro

Levering en productie in eigen beheer
Kwaliteitsvolle fourage
Alles voor koe, paard en varken

 

Door ons gehakseld stro te kopen, vang je twee vliegen in één klap. Bij Dewulf Fourage & Transport uit Ieper, vind je verschillende fourages en andere noodzakelijke items voor je dieren. We vertellen je graag meer over de verschillende doeleinden van gehakseld stro. Je geniet bij ons ook van een snelle en correcte levering.

 

Wil je gehakseld stro kopen voor je vee?

Neem contact met ons op

 

Ons gehakseld stro is ideaal voor jouw dieren

Gehakseld stro, zoals gehakseld tarwestro, heeft verschillende doeleinden. Je kan het gebruiken als stalstrooisel, zodat je dieren op een comfortabele ondergrond kunnen liggen en leven. Op deze manier is er ook meteen een verminderde kans op de verspreiding van bacteriën. Het kan echter ook gebruikt worden als structuurproduct voor herkauwers om een goede penswerking te stimuleren. Het gehakseld stro is heel het jaar door beschikbaar en wordt in eigen beheer verwerkt en verpakt. Je kan kiezen tussen een levering in balen of in vrac, afhankelijk van de beschikbare opslagruimte.

 

ONZE FOURAGEPRODUCTEN

Leg een voorraad aan

Ben je overtuigd van de voordelen en multifunctionaliteit van gehakseld stro? Je kan bovendien meteen ook onze voedzame fourage bestellen. Wij leveren dan alles in één klap. Bestel vandaag nog jouw voorraad via ons contactformulier of door te bellen naar 057/220.330. Wij helpen je snel verder en bieden een antwoord op alle vragen.

 

naar boven