Strobalen

Levering en productie in eigen beheer
Kwaliteitsvolle fourage
Alles voor koe, paard en varken

 

Strobalen zijn ideaal voor de fourage van verschillende diersoorten, vooral voor rundvee. Bij Dewulf Fourage & Transport uit Ieper geniet je van een optimale kwaliteit. Het restproduct van de teelt van gerst en tarwe wordt gedroogd tot stro en in balen geperst op eigen land. In de winter vertrouwen we op onze vaste Franse leveranciers.

 

Wil je strobalen kopen voor je vee?

Neem contact met ons op

 

De mogelijkheden van strobalen

Door strobalen te kopen als onderdeel van de veevoeding, ga je voor een gevarieerde voeding aangepast aan de noden van een herkauwer. De strobalen zijn namelijk ideaal als structuurproduct, omdat ze de penswerking stimuleren zonder al te veel mineralen en energie af te geven. Ons stro kan ook aan paarden gevoerd worden. Daarnaast bieden wij ook biologisch stro in balen aan. Als erkend leverancier van biologische fourage zorgen wij voor een verantwoord aanbod. Het handige aan strobalen is dat je ze makkelijk kan stockeren. Wij zorgen voor een vlotte levering met plateauwagens en helpen, indien gewenst, met het stapelen van de balen. Wist je bovendien dat je onze strobalen ook kan huren als aankleding voor evenementen?

 

ONZE FOURAGEPRODUCTEN

Gebruik het beste stro

Wil je graag onze strobalen aankopen als onderdeel van een kwalitatieve fourage of ga je een onvergetelijk evenement organiseren dat nog gepaste aankleding verdient? Dat horen we graag! We helpen je graag verder. Contacteer ons gerust via het contactformulier of bel ons op 057/220.330.

 

naar boven