Biologisch stro

Levering en productie in eigen beheer
Kwaliteitsvolle fourage
Alles voor koe, paard en varken

 

Bij Dewulf Fourage & Transport uit Ieper kan je terecht voor biologisch stro. Wij zijn een erkend handelaar in duurzaam, natuurlijk stro. Ons stro wordt vervaardigd met behulp van duurzame akkerbouw, waar er geen gebruik wordt gemaakt van pesticiden of andere onnatuurlijke producten. Ontdek hieronder alvast wat meer over biologisch stro.

 

Wil je biologisch stro kopen voor je vee?

Neem contact met ons op

 

Waarom biologisch stro de juiste oplossing is

Biologisch stro is niet bespoten met sproeimiddelen, dus geen fungiciden, pesticiden of groeiremmers. Het is daarom ideaal te gebruiken potstallen, kalverboxen en afkalfstallen. Het heeft een goed absorptievermogen en biedt een fijne ondergrond. Maar het is ook ideaal als deel van een voedzame fourage. Biologisch stro neemt geen schadelijke producten mee in de magen van het vee, waardoor het meteen wat gezonder is voor hen. Wanneer je dus volledig organische veevoeding wilt kopen voor jongvee, melkvee of andere dieren, is biologisch stro het antwoord. Ons stro is afkomstig van tarwe en gerst, ofwel puur ofwel gemengd, maar wij hebben ook koolzaadstro. Wanneer je op zoek bent naar een plaats waar onbewerkt tarwestro te koop staat, of je toch liever een gehakseld of gemalen product hebt, bij ons ben je op de juiste plaats.

 

ONZE FOURAGEPRODUCTEN

Ga voor duurzaam

Door te gaan voor biologisch stro, ga je voor een natuurlijke manier van voeren. Ben je overtuigd of heb je toch nog wat vragen over ons aanbod? We helpen je graag verder! Contacteer ons via het contactformulier met al je vragen. Wil je graag meteen bestellen? Bel ons op 057/220.330 voor meer informatie.

 

naar boven